Laden...

Bullseye Championship 2023

Powered by Leading Courses

Leading Courses is een samenwerking aangegaan met Cobra Puma Golf.
Nu heb jij de kans om een van de volgende fantastische prijzen te winnen, die zullen worden uitgereikt aan de top-3 winnaars van deze driving range.

2023 leading course so me

PRIJZEN

1ste plaats             2de plaats             3de plaats

Cobra AEROJET driver
inclusief fitting 

           

Keuze uit paar Puma
schoenen of jasje 

           

Pin-High voucher ter
waarde van €75 

win een set cobra aeroject ijzers

 

DE REGELS ZIJN SIMPEL

Jij hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kan zo vaak spelen als je wil en alleen je beste score komt op het scorebord.

HOE TE BEGINNEN

Download de TrackMan Golf app en maak een account aan om deel te kunnen nemen. Klik op Tournament op het scherm op de Driving Range of in de app om het spel te starten.

REGELS

Bij een gelijkspel, zal de speler winnen met de laagste gemiddelde afstand tot de pin over alle negen slagen.

Spelers kunnen op zoveel locaties meespelen als ze willen, maar kunnen slechts op een locatie meedingen om de prijzen. Als een speler bij meerder locaties in aanmerking komt voor prijzen, dan krijgt de speler de prijs van de locatie waar de beste klassering is behaald door de speler op basis van gemiddelde afstand tot de pin.

Leading Courses zal binnen
10 werkdagen na afloop van het einde van de wedstrijd contact opnemen met de winnaars op hun geregistreerde emailadressen.

ADRES: Schaafstraat 31, Breendonk

TEL: +32 3 866 51 61