Laden...

Bedrijven

COMPANY DAYS

Wij kunnen bedrijfsdagen organiseren met vergaderfaciliteiten tot 40 personen in een mooi kader en met de mogelijkheid uw gasten met een golfinitiatie, al dan niet gecombineerd met een etentje, aangenaam te verrassen.

Een mooi clubhuis, gelegen in een uniek kader met terrassen, meeting lounge en restaurant is zowel afgestemd op een zakelijke meeting of een partijtje golf of simpelweg wat oefenen aan onze afslagplaats.

Prijs per persoon

€ 15*00uur

Prijs golfpro

€ 62*00uur

Voor meer details kan u altijd terecht bij het secretariaat via e-mail, telefoon of het webformulier.

Publiciteit

Uw bedrijf kan eventueel ook publiciteit voeren met een bedrijfspaneel geplaatst aan één van de afslagplaatsen van de driving range of aan één van de holes.

Driving Range

1 jaar
€ 1.240*00
3 jaar
€ 2.480*00

Hole

1 jaar
€ 1.700*00
3 jaar
€ 3.400*00

CORPORATE MEMBERSHIP

Gold

€ 6.000*00jaar
  • Dit bedrijfslidmaatschap biedt aan 6 personen (leden van uw bedrijf of uw cliënten) één jaar lidmaatschap aan.
  • Een uur golfinitiatie van 6 personen (klanten of personeel) door een golfpro is in deze prijs begrepen. Indien u het wenst kan deze initiatie uitgebreid worden na afspraak met de golfpro.
  • Een reclamepaneel van uw bedrijf is eveneens voorzien in het corporate membership. Dit paneel zal worden geplaatst aan een afslagplaats van de driving range.

Silver

€ 4.000*00jaar
  • Dit bedrijfslidmaatschap biedt aan 3 personen (leden van uw bedrijf of uw cliënten) één jaar lidmaatschap aan.
  • Een uur golfinitiatie van 5 personen (klanten of personeel) door een golfpro is in deze prijs begrepen. Indien u het wenst kan deze initiatie uitgebreid worden na afspraak met de golfpro.
  • Een reclamepaneel van uw bedrijf is eveneens voorzien in het corporate membership. Dit paneel zal worden geplaatst aan een afslagplaats van de driving range.
(* alle prijzen exclusief BTW)

ADRES: Schaafstraat 31, Breendonk

TEL: +32 3 866 51 61